Verhalen van de natuur

Extra's:

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
272
Afmetingen: 
380x300
Verschijningsdatum: 
23/04/2024
EAN: 
9789089899804
Nur-code: 
Natuur populair algemeen
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Verhalen van de natuur

  • Het verhaal van de natuur in woord en beeld

Dit boek bevat twintig meeslepende verhalen over geschiedenis, heden en toekomst van de natuur, bijeengebracht door Hans Mulder. De thema's van de verhalen - verzameld, benoemd, veranderen, verweven en verdwenen - zijn ontleend aan de tentoonstelling De roep van de o'o: Natuur onder druk in het Allard Pierson in Amsterdam.

Twintig deskundige onderzoekers, docenten en schrijvers zorgen voor de toegankelijke teksten. En die zijn voorzien van wonderschone illustraties, voornamelijk uit de natuurhistorische collecties van de Universiteit van Amsterdam die worden beheerd door het Allard Pierson.

In Verhalen van de natuur toont de kwetsbare natuur zich in al haar pracht. Van verschillende soorten kan hier alleen nog maar de papieren afbeelding getoond worden. Ze zijn er niet meer. Voor die planten en dieren is deze uitgave een monument. Laat dit boek samen met de tentoonstelling een oproep zijn om het uitsterven van al die unieke flora en fauna een halt toe te roepen.

Auteurs: Tinde van Andel & Anastasia Stefanaki, Marc Argeloo, Jet Bakels, Joris Buis, Kester Freriks, Anneke Groen, Carl Haarnack, Sophia Hendrikx, Myriam van der Hoek, Jan de Hond, Erik A. de Jong, Dik van der Meulen, Hans Mulder, Norbert Peeters, Alexander Reeuwijk, Jelle Reumer, Kenneth F. Rijsdijk & Leon P.A.M. Claessens, Didi van Trijp

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
De strijd tegen het smeltende ijs
Prijs:34,99
Subtitle: 
21 natuurhistorische prenten van bloemen en planten om zelf in te lijsten
Prijs:25,00
Subtitle: 
21 historische prenten om in te lijsten
Prijs:25,99
Subtitle: 
21 natuurhistorische prenten om in te lijsten
Prijs:25,99
Adviesprijs:49,99
Prijs:45,00
You save:-10%

Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Tijdelijk uit voorraad