Wonen als een Parisienne

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
256
Afmetingen: 
290x210
Verschijningsdatum: 
28/09/2018
EAN: 
9789089897879
Nur-code: 
Woninginrichting
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Wonen als een Parisienne

  • Indoor chic wonen met Ines de la Fressange

Stijliconen Ines de la Fressange en Marin Montagut delen hun liefde voor interieurs waarin verrassende combinaties van stijlen samengebracht worden tot een harmonieuze leefruimte.

Aan de hand van foto's, aquarellen, schetsen, moodboards en handgeschreven notities laten ze in dit boek zien hoe je zo'n persoonlijk interieur, dat de sfeer ademt van Parijs, creëert.

In Wonen als een Parisienne worden vijftien Parijse appartementen getoond, waaronder de woningen van Ines en Marin zelf. De bewoners geven hun visie op wonen, inrichting en de Parijse stijl, en laten zien hoe ze met o.a. unieke accessoires van vlooienmarkten, designbeurzen, reizen en workshops hun huis hebben ingericht. Elk hoofdstuk over een appartement wordt afgesloten met illustraties van negen specifieke kenmerken uit het interieur met bijbehorende uitleg. Een moodboard en kleurenpalet geven de stijl van ieder appartement duidelijk weer.

Blader naar hartenlust door dit boek als door een interieurgids. Geniet van de intieme inkijkjes en ontdek de kunst van wonen als een Parisienne.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Stijlgids voor mannen
Prijs:20,99
Subtitle: 
Voor elke gelegenheid een eigen stijl
Prijs:20,99
Subtitle: 
Een stijlgids van Ines de la Fressange
Prijs:20,99
Prijs:34,99

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

Binnen 1-4 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Leverbaar