Slow Flowers

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
192
Afmetingen: 
280x224
Verschijningsdatum: 
02/04/2024
EAN: 
9789089899569
Nur-code: 
Flora algemeen
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Slow Flowers

Seizoensgebonden-Lokaal-Natuurvriendelijk-Maak het verschil met een bos bloemen
  • Alles over slow flowers: de bloemen van de toekomst

Maak het verschil met een bos bloemen! In dit reportageboek vertelt Katja Staring over schone bloemen die door vernieuwende pioniers met hart en ziel worden geteeld. De wereldwijde slow flower-beweging is ook in Nederland en Vlaanderen actief, en jij als bloemenliefhebber kunt je daarbij aansluiten. Laat je inspireren en informeren door mooie mensen en hun bijzondere verhalen en doe met hen mee!

Slow Flowers zijn:
LOKAAL: Ze zijn geteeld in jouw regio bij een tuinder die je kent, met zorg uitgezocht door de bloemist om de hoek. Of: door jou geplukt bij je lokale pluktuin, of zelfs uit je eigen tuin of van je balkon.
SEIZOENSGEBONDEN: Slow flowers gaan met de seizoenen mee: tulpen en narcissen in het voorjaar, bonte kleurenpracht in de zomer en in de winter creaties met rozenbottels, groenblijvende planten en stijlvolle droogbloemen.
NATUURVRIENDELIJK:Bloemen geteeld met gevoel voor natuur, dier en mens door een tuinder die gifvrij en met respect voor de bodem werkt: gezond voor alles wat leeft.

Na het lezen van dit boek koop je nooit meer 'zomaar' een bos bloemen en weet je waar je pure en eerlijke boeketten haalt, lokaal en van het seizoen.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Prijs:34,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)