Smaak

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
224
Afmetingen: 
300x240
Verschijningsdatum: 
24/11/2020
EAN: 
9789089898487
Nur-code: 
Vegetarische kookboeken
Uitgever: 
Terra
Druk: 
2

Smaak

De plantaardige keuken van Yerba
  • Creatieve plantaardige recepten met seizoensproducten

In Smaak brengt Walter Marskamp, eigenaar en chef van restaurant Yerba, een selectie van ruim 70 gerechten waarin groenten en eetbare planten de hoofdrol spelen. In elk recept wordt van iedere plant zoveel mogelijk gebruikt. Dit zorgt voor een explosie van geuren, kleuren, smaak en textuur. Als wortels het hoofdingrediënt zijn in een gerecht, dan komen ze in allerlei gedaanten tot hun recht: donkerbruin geroosterd, in het zuur ingelegd, gerookt of gepureerd, waardoor ruimte ontstaat om zoveel mogelijk verschillende smaakcombinaties op het bord te brengen. Er blijven nooit afvalproducten over, want die komen terecht in een vinaigrette, gemaakt van het loof van de wortels vermengd met kervel.

De gerechten zijn voor zowel vegans als vleeseters geschikt: het boek presenteert prachtige plantaardige gerechten met eventueel dierlijke eiwitten. De 'plant forward'-filosofie van Yerba stelt planten centraal, dieren worden extra's. Zo wordt er bij bepaalde recepten een vlees of vis als suggestie vermeld. Daarmee wordt de keuze voor minder vlees en meer groenten op tafel voor iedereen makkelijker.

Ontdek nieuwe smaken en technieken, experimenteer en combineer en laat smaak je gids zijn!

 

 

Livestream #18 - De plantaardige keuken van restaurant Yerba

Prijs:39,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)