Plant als medicijn

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
236
Afmetingen: 
0x0
Verschijningsdatum: 
17/03/2020
EAN: 
9789089898142
Nur-code: 
Lifestyle algemeen
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Plant als medicijn

Maak je eigen natuurlijke apotheek
  • Maak je eigen natuurlijke apotheek

Buiten vind je allerlei planten om je eigen medicijnen te maken, van wondspray van duizendblad tot tincturen van eik of kastanje voor het versterken van je aderen. Wist je dat je bij oorpijn gewoon een blaadje hondsdraf of weegbree kunt oprollen en in het oor kunt doen? Of dat je kamille kunt gebruiken als verzachtende zalf voor je huid?

Na een vervolgopleiding tot kruidenkundige richt Leoniek Bontje, auteur van de bestseller Wildplukken, zich momenteel vooral op de geneeskrachtige werking van planten. Enerzijds om verloren kennis weer nieuw leven in te blazen, anderzijds om mensen gezonder in het leven te laten staan en te wijzen op de mogelijkheden en bruikbaarheid van geneeskrachtige planten.

Ze laat zien hoe gemakkelijk je je eigen geneesmiddelen van planten maakt: tincturen, infusions, oliën en zalven. Voor EHBO, maar ook voor elk lichaamssysteem, zoals het zenuwstelsel en de spijsvertering, worden de meest gebruikte planten en de manier waarop ze kunnen worden ingezet genoemd. Ook huid- en haarverzorging komen aan bod. Er worden ongeveer 120 planten behandeld, met mooie duidelijke foto’s van Bella Thewes, in een heerlijke frisse vormgeving en styling van Kamer 465.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Koken met zeewier
Prijs:€ 23,99
Subtitle: 
De buitenkeuken. Recepten het hele jaar rond
Prijs:€ 23,99
Prijs:€ 23,99

  Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)
  Binnen 1-2 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Binnenkort leverbaar