Ontwerpen met planten

Product details

NULL

Afwerking: 
Paperback
Aantal pagina's: 
160
Afmetingen: 
282x242
Verschijningsdatum: 
01/01/2024
EAN: 
9789089896698
Nur-code: 
Tuinieren
Uitgever: 
Terra
Druk: 
8

Ontwerpen met planten

  • Vol praktische adviezen om dezelfde effecten in je eigen tuin te creëren

De tuinen van Piet Oudolf zijn al jaren voor veel landschapsarchitecten en tuiniers een bron van inspiratie. Geschreven door Noel Kingsbury, is Ontwerpen met planten een informatieve en visueel adembenemende studie van Piet Oudolfs beplantingstheorie en -praktijk. Het voorziet u van de nodige adviezen om dezelfde effecten in uw eigen tuin te creëren.

Na de basisprincipes van het ontwerpen met planten, volgt het hoofdstuk 'Beplantingspalet' als een visueel bronnenboek. Daarna volgen plattegronden en tekeningen waarin wordt uitgelegd hoe deze basiselementen te combineren tot indrukwekkende plantencombinaties. Theorie wordt in praktijk gebracht in het hoofdstuk 'Beplanting en stemming'. In 'Planten het hele jaar door' wordt de nadruk gelegd op het belang van de plantenkeuze. Het boek wordt afgesloten met een gedetailleerde lijst van de belangrijkste planten.

Ontwerpen met planten zal ongetwijfeld een inspiratiebron worden voor iedereen die een tuin wil maken die, zoals Piet zelf zegt, 'een impressie en een expressie van de natuur' is.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Een nieuw perspectief
Prijs:49,50
Prijs:24,99

Stuur me een e-mail wanneer dit product opnieuw beschikbaar is.

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

In herdruk