Honing

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
256
Afmetingen: 
260x200
Verschijningsdatum: 
13/07/2023
EAN: 
9789089899699
Nur-code: 
Basis kookboeken
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Honing

Recepten uit de keuken van een imker
  • Dit boek is een liefdesbrief van een imker, hovenier en kok aan lekker eten, goede honing en de bijen die daarvoor zorgen.

Honing biedt naast heerlijke gerechten ook een inkijkje in het bijzondere ambacht van bijentelers en de opmerkelijke wereld van de honingbij. Volg de bij door de seizoenen als verschillende soorten bloemen bloeien. Lees hoe de beste honing wordt gemaakt en waarom de honing van een enkele plantensoort van een kleinschalige imker de ultieme smaakuiting van een streek is, zoals dat ook geldt voor de beste wijn, extra vierge olijfolie, koffie en chocolade.

Honing heeft generaties koks geïnspireerd tot het bedenken van gerechten. Maak kennis met een nieuwe kijk op bekende gerechten en geliefde traditionele en moderne schotels. Geniet van 80 zoete en hartige gerechten die de magie van koken met honing vieren. Van taco's met lamsvlees, chipotle en honing tot abrikozenbolletjes met honing en saffraan: de recepten in dit boek zijn eenvoudig en goed door de thuiskok te bereiden.

Prijs:34,99

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)