Extra Vierge

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
224
Afmetingen: 
260x200
Verschijningsdatum: 
11/08/2020
EAN: 
9789089898333
Nur-code: 
Basis kookboeken
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

Extra Vierge

Ruim 100 recepten met olijfolie
  • Wereldgerechten met olijfolie in de hoofdrol

In Extra Vierge deelt Sandra Alvarez haar onvoorwaardelijke liefde voor koken met olijfolie. In de verrassende, toegankelijke en gezonde recepten zorgt dit vloeibare goud steeds weer voor een onvergetelijke smaaksensatie. Denk aan gerechten als mindf*ck faux gras (vegan foie gras), zeevruchtenmuffins, bananenceviche en suikervrije burnt cheesecake.

In alle recepten wordt olijfolie gebruikt, zelfs in desserts en cocktails. Bovendien zijn er veel vegetarische gerechten en wordt er geen gebruik gemaakt van geraffineerde suikers.
Sandra's Spaans-Aziatische roots vinden hun weerslag in meer dan 100 originele gerechten uit de hele wereld, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan bewuster en gezonder eten.

Sandra Alvarez (bekend van MasterChef) schreef eerder het succesvolle kookboek met Spaanse recepten, ¡Sabor Sabor!, dat ook in het Engels is vertaald.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Sensational Spanish Flavors
Prijs:25,99
Subtitle: 
De nieuwe Spaanse keuken
Prijs:25,99
Prijs:29,99

Gratis verzending vanaf € 20 (Benelux)

Binnen 1-4 werkdagen in huis

Beschikbaarheid:

Leverbaar