40 by Studio Piet Boon Limited Edition Signed by Piet Boon

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
500
Afmetingen: 
510x340
Verschijningsdatum: 
03/10/2023
EAN: 
9789089899835
Nur-code: 
Woninginrichting
Uitgever: 
Terra
Druk: 
1

40 by Studio Piet Boon Limited Edition Signed by Piet Boon(en)

Signed copy in bookstand box

  Al veertig jaar staat Studio Piet Boon symbool voor innovatie en excellentie in een sector waar blijvend succes eerder uitzondering dan regel is. Dit boek belicht de hoogtepunten van de studio, met 40 ontwerpideeën, ondersteund door prachtige fotografie en inzichtelijke toelichting op recente projecten en iconische producten. Al deze creaties zijn het resultaat van samenwerkingen met klanten, partners en een divers en talentvol team - de fundamentele bouwstenen van Studio Piet Boon.

  Piet Boon, oprichter van Studio Piet Boon
  ‘We zijn blij en trots met de uitgave van 40 by Studio Piet Boon. Het boek vertelt over onze waarden en de succesvolle samenwerkingen die we met ons merk hebben opgebouwd. Het boek is een bron van inspiratie en ideeën, waarin onze toewijding aan het creëren van tijdloze ontwerpen tot uiting komt. Onze ontwerpen hebben een connectie met onze klanten en designliefhebbers over de hele wereld.’

  Dit boek, gecureerd en geschreven door Herbert Ypma, gidst de lezer niet alleen door de ontwerpesthetiek van de studio. Hij deelt ook boeiende beschouwingen over kunst, cultuurhistorie en filosofie, en de invloed op de ontwerpaanpak voor diverse projecten op diverse locaties in de wereld.

  Studio Piet Boon viert 40-jarig jubileum met koffietafelboek

  © Studio Piet Boon

  Boeken van dezelfde auteur(s)

  Prijs:199,50

  Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

  Beschikbaarheid:

  Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)