Over ons

 

Over ons

Uitgeverij Terra is een toonaangevende uitgeverij van upmarket (geïllustreerde) titels op het gebied van natuur, thuis, wereld & smaak. Aan Terra verbonden auteurs en kunstenaars zijn o.a. beeldend kunstenaars Saskia Boelsums, Jan van IJken & Casper Faassen, designers Wolterinck, Piet Boon & Edward van Vliet, en wereldberoemde chefs zoals René Redzepi en Massimo Bottura, maar ook Mikkel Karstad, Sharon de Miranda en Restaurant Blauw. Uitgeverij Terra is een onderdeel van TerraLannoo BV.   

 

TerraLannoo verzorgt de verkoop en marketing van de publicaties van Uitgeverij Terra, de algemene Uitgeverij Lannoo en de academische uitgeverij  LannooCampus. TerraLanoo bv, samen met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, Uitgeverij Meulenhoff Boekerij & Park Uitgevers onderdeel van LannooMeulenhoff bv, is gevestigd in de Mondriaantoren in Amsterdam. Samen met Uitgeverij Lannoo nv en DistriMedia nv vormt LannooMeulenhoff bv de Lannoo Publishing Group.

Uitgeverij Lannoo is één van de grootste Vlaamse algemene boekenuitgeverijen, bekend om haar uitgaven op het gebied van actualiteit en geschiedenis, gezondheid en psychologie, spiritualiteit, lifestyle en vrije tijd, eten en drinken, kunst en fotografie, reizen en toerisme en kind en jeugd.

De Vlaamse Uitgeverij LannooCampus staat voor passie voor kennis. Zij publiceren kwalitatieve werken voor de professionele markt en voor het hoger onderwijs, telkens in samenwerking met experts op dat vakgebied.