Meer brood uit eigen oven

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
208
Afmetingen: 
260x210
Verschijningsdatum: 
01/11/2016
EAN: 
9789462501188
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
FORTE UITGEVERS
Druk: 
1

Meer brood uit eigen oven

    Dat er niets lekkerder is dat de geur van versgebakken brood in je huis weten inmiddels heel wat thuisbakkers. In haar nieuwe boek blijft Levine van Doorne haar filosofie trouw: een duidelijke werkwijze en een heldere receptuur. Dus ook indit boek geen gedoe met kopjes, thee- en eetlepels, maar ingrediënten die in grammen worden aangegeven zodat je ook makkelijk meer of minder kunt maken, recepten kunt uitrekenen en controleren en je eigen recepten kunt maken. Verder werkt Levine uitsluitend met eerlijke en goed verkrijgbare ingrediënten. Wil je een gistbrood, brood met voordeeg of een desembrood? Aan jou de keuze. Levine geeft met een handige omrekentabel uitleg hoe je een recept in drie uitvoeringen kunt maken. In dit boek vind je ook recepten voor broden van over de grens zoals simit, ciabatta, fougasse en focaccia. Ten slotte is er een hoofdstuk voor de lekkere trek met zoet en hartig brood. Levine besteedt tevens ruim aandacht aan het bewaren van brooddeeg in de koelkast voor mensen met weinig tijd. Meer brood uit eigen oven: eindelijk is het er!

    Prijs:24,99

    Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

    Beschikbaarheid:

    Uitverkocht