Koken - Het Ter Duinen Handboek

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
482
Afmetingen: 
290x240
Verschijningsdatum: 
15/04/2014
EAN: 
9789401411011
Nur-code: 
Eten en drinken algemeen
Uitgever: 
Lannoo
Druk: 
6

Koken - Het Ter Duinen Handboek

  • Het grote kookhandboek van Hotelschool Ter Duinen

Koken biedt alle basiskennis voor studenten, professionele chefs, amateurchefs en hobbykoks die zich willen professionaliseren in de technieken van het koken. Koken omvat een uitgebreide vaktermenlijst, alle basistechnieken (met stap-voor-stap-foto's) en individuele gerechten. De drie hoofdstukken sluiten nauw bij elkaar aan, wat het boek tot een praktisch werkinstrument maakt. Dit boek wordt dé referentie van de kooktechnieken en basisbereidingen, en dat vertaalt zich ook qua vorm - met actuele professionele fotografie van Heikki Verdurme - en qua inhoud - het boek leunt aan bij de klassieke structuur van de Guide Culinaire.

Prijs:60,00

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Uitverkocht

E-book ean