Wonderplants - Nederlandse versie

Planten in je interieur
Green is the new black
Over het boek

Groen in je interieur is dé nieuwe woontrend. Verschillende internationale topinterieurs waar wonderlijke planten een centrale plaats innemen tonen hoe je je huis transformeert tot een groene oase, een urban jungle. Over de liefde voor groen in huis, met praktische tips om elke plant een plaats in huis te geven en een praktisch overzicht van hun specifieke kenmerken.

Twintig interieurs van creatieve plantenliefhebbers van over de hele wereld samengebracht in één boek, inclusief praktische tips voor het variëren van kleur en grootte, een overzicht van de verschillende soorten planten, het plaatsen en onderhouden van groen in je huis...

Irene Schampaert is grafisch ontwerpster en won met haar blog Puur Confituur (puurconfituur.be) de Weekend Knack Blog Awards in de categorie 'deco & design'.


Irene Schampaert has been working as a graphic designer for more than 15 years and has a passion for photography, illustration, fashion, music and interior design.

 

Judith Baehner is auteur, blogster, freelance redacteur en styliste. In haar groenlab (hetgroenlab.nl) experimenteert ze met alles wat het leven een beetje groener maakt. Ze schreef eerder al Het Plantenlab.

Technische info

EAN
9789401436809
Beschikbaar: In herdruk
Formaat: 24cm x 29cm
Verschijningsdatum: 27/09/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 2
Aantal pagina's: 240
NUR Omschrijving: Woninginrichting
Uitgever: Uitgeverij Lannoo