Vers van 't veld

Producten recepten verhalen
Over het boek

Tien maanden lang trokken fotograaf Heikki Verdurme en journaliste Agnes Goyvaerts de boer op. Ze luisterden naar de verhalen van kwekers en vroegen hoe zij zelf hun producten het liefst klaarmaken. Chef Broes Tavernier van 't Vijfde Seizoen in Aalter ging hiermee aan de slag en leverde verfijnde en inspirerende recepten.

Een (h)eerlijke ode aan de zuiverste producten

Agnes Goyvaerts is journaliste. Haar restaurantbesprekingen als 'Het Proefkonijn' verschenen twintig jaar lang in De Morgen, naast reportages en interviews over lifestyle en human interest. Ze schreef meerdere boeken en heeft nu een tweewekelijkse food-column in Weekend Knack.

Heikki Verdurme is lifestyle fotograaf met een voorliefde voor het culinaire. Zijn stijl is licht en fris, zonder afbreuk te doen aan het object. Hij fotografeerde reeds verschillende kook- en lifestyle boeken voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachtgevers (o.a voor Lannoo, Momedia, Weekend Knack, Smaak,...)


Heikki Verdurme is a culinary photographer who gets inspired by his surroundings and the people he meets on his travels. He has already taken pictures for a number of cookery and lifestyle books for national as well as international clients.

 

Technische info

EAN
9789401443920
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 22cm x 27cm
Verschijningsdatum: 19/06/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 240
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo