Vacatures

Uitgeverij TerraLannoo is één van de meest toonaangevende uitgeverijen van geïllustreerde non-fictie. Uitgeverij Terra is toonaangevend op het gebied van upmarket (geïllustreerde) titels op het gebied van kunst, fotografie, interieur, buitenleven, design, mode en gastronomie.  
Uitgeverij TerraLannoo verzorgt de verkoop en marketing van de uitgaven van Uitgeverij Lannoo en van het Michelin-fonds in Nederland. Lannoo is één van de grootste Vlaamse algemene boekenuitgeverijen, bekend om haar uitgaven op het gebied van actualiteit en geschiedenis, gezondheid en psychologie, spiritualiteit, lifestyle en vrije tijd, eten en drinken, kunst en fotografie, reizen en toerisme en kind en jeugd. Michelin is een grote internationale uitgeverij op het gebied van reizen in de breedste zin des woords: accommodatie- en reisgidsen, wegenatlassen en cartografie.

Uitgeverij TerraLannoo bv, gehuisvest in Houten, omvat de merken Terra, Lannoo en Michelin. De uitgeverij is onderdeel van LannooMeulenhoff, waartoe ook Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Uitgeverij Meulenhoff Boekerij behoren.  
 

OPENSTAANDE VACATURES:

  • Stagiair(e) Marketing MBO/HBO

Hieronder kan je de details van deze vacatures raadplegen.