Tokyo Street Food

Koken en reizen in Japan
Een nieuw eetavontuur in Tokyo
Over het boek

Culinair avonturier Tom Vandenberghe en foodfotograaf Luk Thys trekken naar Japan voor een nieuw kook- en reisverhaal! Met hun oog voor authenticiteit en neus voor smaakvolle gerechten struinen ze door bruisende steden als Tokyo, Fukuoka en Osaka, op zoek naar culinaire ontdekkingen.
Bijgestaan door Miho en Tomoko, dames die het Japans koken in hun genen hebben, delen Tom en Luk hun opvallendste ervaringen, de beste adresjes en de lekkerste Japanse gerechten. Laat je onderdompelen in de inspirerende Japanse cultuur en gastronomie.

over : 

Miho Shibuya houdt zowel van lekker koken als van lekker eten. Samen met Tomoko Kaji begon ze een eigen cateringzaak in Gent.

over : 

Tomoko Kaji houdt zowel van lekker koken als van lekker eten. Samen met Miho Shibuya begon ze een eigen cateringzaak in Gent.

Technische info

EAN
9789401437486
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 16/05/2017
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 1
Aantal pagina's: 216
Uitgever: Uitgeverij Lannoo