Slow coffee

Een eigenzinnig koffieboek
Koffie in geuren en kleuren
Over het boek

Slow Coffee - Een eigenzinnig koffieboek is een leuke gids voor de koffiegenietende thuisdrinker, de nieuwsgierige koffiefreak, de dappere experimenteerder en de vlijtige kenniszoeker, die bewust wil genieten van 'het koffiemoment'.
Slow Coffee vertelt je hoe je koffie kan proeven, wat voor koffiestijl bij jou past, hoe je de lekkerste kop voor jouw smaak zet. Je leert het verschil kennen tussen industriële en ambachtelijke koffie, hoe je fijne kwaliteit onderscheidt van minderwaardige, en wat voor lekkers je met koffie kan bereiden. Kortom, in Slow Coffee - Een eigenzinnig koffieboek vind je alle info om intens van koffie te genieten.

Martine Nijsters dronk haar eerste kop echte koffie toen de koffiebrander van haar leven, Johan, haar het hof maakte. Als professioneel copywriter schreef Martine 35 jaar lang reclameteksten voor allerhande bedrijven en natuurlijk ook talloze artikels en handleidingen over koffie. Voor het Belgisch Verbond van Koffiebranders coördineerde ze een generieke promotiecampagne voor koffie en verzorgde ze diverse promotionele activiteiten.

Marjolein Vermeersch runt een eigen artisanale koffiebranderij in Wenduine, Koffie Kàn. Ze is de dochter van oprichters Johan Vermeersch & Martine Nijsters en stapte begin 1999 in het ouderlijk bedrijf. Om vertrouwd te raken met de wereld van koffie, volgde ze een internationale Coffee Course van de Coffee Trade Federation in Londen en proeftrainingen bij gespecialiseerde importeurs.

Technische info

EAN
9789401443623
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 25cm
Verschijningsdatum: 27/06/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo