A simple table

Van een snelle kom pasta tot een feestmaaltijd
Fresh and fabulous recepten voor iedere dag
Over het boek

Ruim 100 recepten voor één persoon, met z'n tweeën, met een gezin of met familie en vrienden. Van snelle en gemakkelijke doordeweekse eenpansmaaltijden, naar diners die een moderne twist geven aan klassieke gerechten, tot uitgebreide, feestelijke diners voor in het weekend. De recepten zijn helemaal van nu, gezond en fris, en maken gebruik van ingrediënten die overal verkrijgbaar zijn. Verrassende combinaties zorgen voor een fantastische smaakbeleving. Iedereen zal genieten! Door het hele boek vind je handige tips en informatie over ingrediënten om ervoor te zorgen dat je zonder moeite het beste resultaat op tafel zet.

Michele Canston is al 25 jaar kok en foodstylist. Ze zette een succesvol café op en kookte voor een creatieve evenementen-organisatie in Londen. Als culinair redacteur schreef ze voor verschillende tijdschriften, waaronder voor Marie Clarie, waar ze Donna Hay opvolgde als food editor. Door Marie Claire werden ook twaalf kookboeken van Michele uitgegeven. Momenteel is ze chef culinaire redactie van de Australian Women's Weekly.

Technische info

EAN
9789089896834
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 19cm x 28cm
Verschijningsdatum: 14/02/2017
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 1
Aantal pagina's: 256
NUR Omschrijving: Basis kookboeken
Uitgever: Uitgeverij Terra