Over ons

Uitgeverij TerraLannoo bv, gehuisvest in Houten, omvat de merken Terra, Lannoo en Michelin. De uitgeverij is onderdeel van LannooMeulenhoff, waartoe ook Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Uitgeverij Meulenhoff Boekerij behoren.  

Uitgeverij Terra is een toonaangevende uitgeverij van upmarket (geïllustreerde) titels op het gebied van kunst, fotografie, interieur, buitenleven, design, mode en gastronomie. Aan Terra verbonden auteurs en kunstenaars zijn o.a. fotograaf Maarten Schets, filosoof Alain de Botton, designers Piet Boon, Edward van Vliet en Eric Kusters, en de wereldbefaamde chefs René Redzepi en Massimo Bottura.

Uitgeverij TerraLannoo verzorgt de verkoop en marketing van de publicaties van Uitgeverij Terra, de algemene Uitgeverij Lannoo, de academische uitgeverij  Lannoo Campus en van het Michelin-fonds in Nederland.  TerraLanoo bv, samen met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum en Uitgeverij Meulenhoff Boekerij onderdeel van LannooMeulenhoff, is gevestigd in Houten.

Lannoo is één van de grootste Vlaamse algemene boekenuitgeverijen, bekend om haar uitgaven op het gebied van actualiteit en geschiedenis, gezondheid en psychologie, spiritualiteit, lifestyle en vrije tijd, eten en drinken, kunst en fotografie, reizen en toerisme en kind en jeugd.

Michelin is dé internationale uitgeverij op het gebied van reizen in de breedste zin des woords: accommodatie- en reisgidsen, wegenatlassen en cartografie.