Ontketen je brein

Hoe hyperconnectiviteit en multitasking je hersenen gijzelen en hoe je eraan kunt ontsnappen
Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen!
Over het boek

Altijd online en bereikbaar zijn, multitasken, negatieve stress, slaapgebrek, open kantoren waar iedereen elkaar kan horen... Ons denkende brein staat meer dan ooit onder druk, met nefaste gevolgen voor onze productiviteit, creativiteit en gezondheid.

Doordat ze hun brein onvoldoende kennen, doen slimme mensen domme dingen, zo stelt neuropsychiater Theo Compernolle. In dit baanbrekende boek ontsluit hij in zijn bekende glasheldere stijl de recentste kennis over ons denkende brein en toont hij aan welke breinboeien onze hersenen vandaag in een verstikkende klemgreep houden. Maar hij laat ook zien hoe we ze kunnen ontketenen, en reikt concrete tools en tips aan om het beste uit ons brein te halen. Zijn vurige pleidooi voor meer 'slow thinking' in een digitale wereld zal niemand onberoerd laten.

Dr. Theo Compernolle (Brussel) is een internationaal gerespecteerd consultant op het vlak van stress in de werkcontext.
Hij doceerde onder meer aan de Universiteit Amsterdam, TIAS, INSEAD, Vlerick en Solvay Business School en geeft wereldwijd lezingen over beter stress management. Van zijn boek Stress, vriend en vijand zijn meer dan 15.000 exemplaren verkocht.
Meer info: www.compernolle.com of theo@compernolle.com.

Technische info

EAN
9789401417457
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 24cm
Verschijningsdatum: 14/10/2014
Afwerking: Paperback met flappen
Druk: 9
Aantal pagina's: 424
NUR Omschrijving: Psychologie algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo