Must Eat

Luc Hoornaert - een foodie pur sang en ook professioneel bezig met topproducten - fluistert culinaire grootheden
allerlei 'te proberen' nationale en internationale adresjes in die zich onderscheiden door hun authentieke karakter.
Zijn adressen deelt hij nu met het grote publiek. Het resulteert in een eigenzinnige boeken reeks met een selectie van
soms bizarre, maar steeds bijzondere eetgelegenheden waar de specialiteit van het huis, de 'must eat', centraal staat.

Luc Hoornaert - een foodie pur sang en ook professioneel bezig met topproducten - fluistert culinaire grootheden
allerlei 'te proberen' nationale en internationale adresjes in die zich onderscheiden door hun authentieke karakter.
Zijn adressen deelt hij nu met het grote publiek. Het resulteert in een eigenzinnige boeken reeks met een selectie van
soms bizarre, maar steeds bijzondere eetgelegenheden waar de specialiteit van het huis, de 'must eat', centraal staat.

Over: Luc Hoornaert

Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.

Hieronder vind je een overzicht van alle boeken in de Must Eat reeks.

 

Subtitle: 
Een eigenzinnige selectie culinaire adressen
Prijs:25,99
Subtitle: 
Een eigenzinnige selectie culinaire adressen
Prijs:25,99
Subtitle: 
Een eigenzinnige selectie culinaire adressen
Prijs:25,99
Subtitle: 
An eclectic selection of culinary locations
Prijs:15,99
Subtitle: 
An eclectic selection of culinary locations
Prijs:25,99
Subtitle: 
An eclectic selection of culinary locations
Prijs:25,99
Subtitle: 
Waar naartoe voor het betere glas?
Prijs:24,99