Mijn keuken van Galicië

Ontdek de zilte keuken van Spanje
Over het boek

Isabel Meniño neemt je mee naar Galicië en de eetcultuur van dit noordwestelijke deel van Spanje. Dit kookboek presenteert de heerlijkste gerechten, gebaseerd op de traditionele familierecepten die zijn meegereisd met Manolo, de vader van Isabel, en door hem aan zijn dochter zijn doorgegeven.
Octopus, stokvis, krab en kokkels zijn karakteristieke producten in de Galicische keuken, maar ook vleesgerechten, brood en taarten komen aan bod. Door de eigentijdse interpretatie van Isabel, maak je de klassieke gerechten eenvoudig klaar en zijn ze niet alleen lekker, maar ook een lust voor het oog. De prachtige foto’s die de natuur van Galicië tot leven brengen en de gerechten gefotografeerd als hedendaagse stillevens maken Mijn keuken van Galicië tot een geweldige ervaring.

Isabel Meniño (1968) studeerde beeldende kunst aan de Gerrit Rietveld Academie en deed later een master in museum- en erfgoedkunde. Ze werkte als stylist en art director voor culinaire magazines en is bedenker en initiatiefnemer van MOOF, Museum Of Our Food, waarin het erfgoed van onze eetcultuur voor alle zintuigen in beeld wordt gebracht.

Technische info

EAN
9789089897350
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 21cm x 26cm
Verschijningsdatum: 14/03/2017
Afwerking: Gebonden
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
NUR Omschrijving: Keuken per land en streek
Uitgever: Uitgeverij Terra