Massimo Bottura en de kunst van de Italiaanse keuken

Product details

NULL

Afwerking: 
Hardback
Aantal pagina's: 
306
Afmetingen: 
300x225
Verschijningsdatum: 
13/11/2014
EAN: 
9789089896155
Nur-code: 
Keuken per land en streek
Uitgever: 
Terra
Druk: 
2

Massimo Bottura en de kunst van de Italiaanse keuken

  • Massimo Bottura: de ambassadeur van de nieuwe generatie moderne Italiaanse chefs

Osteria Francescana is het beroemdste restaurant in Italië. In dit restaurant krijgt de chefkok Massimo Bottura inspiratie van moderne kunst voor de meest innovatieve gerechten die spelen met de culinaire traditie van Italië. Met deze aanpak verkreeg hij drie Michelin-sterren en is zijn Osteria nummer drie op de lijst van 50 Beste Restaurants. Dit boek is een ontdekkingsreis en een eerbetoon aan Bottura's 25-jarige carrière als sterrenchef van zijn restaurant in Modena. Verdeeld over vier hoofdstukken, worden de inspirerende gerechten, de ingrediënten en technieken beschreven. Zijn filosofie, inspiratiebronnen en technieken worden prachtig verwoord en uitgebeeld. Stefano Graziani en Carlo Benvenuto verzorgden de schitterende fotografie. Bottura's werk is zo verrassend dat de Engelsen lachend zeggen: Never Trust a Skinny Italian Chef. Wij noemen het de meester die van koken kunst maakt en zich laat inspireren door zijn omgeving en de kunst.

Boeken van dezelfde auteur(s)

Subtitle: 
Ongewoon lekker eten met gewone ingrediënten
Prijs:39,99
Prijs:55,00

Gratis verzending vanaf € 24,99 (Benelux)

Beschikbaarheid:

Leverbaar (binnen 1-2 werkdagen in huis)