Kip

Op het menu
Luc Hoornaert scharrelt de beste kipgerechten ter wereld bij elkaar
Over het boek

Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoornaert en Kris Vlegels nemen je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de klassieke kipgerechten en welke bereidingen vormen de vaste waarden in de wereldkeuken? Van vol-au-vent en kippensoep tot gebraden kip en kip tandoori, dit boek is een trendy vormgegeven naslagwerk over kip, met kiplekkere fotografie van Kris Vlegels en een voorwoord van kipkunstenaar Koen Vanmechelen.

Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.


Luc Hoornaert has been active in the field of gastronomy for more than 25 years and provides rare Japanese ingredients to a broad spectrum of international chefs who are passionate about quality. His relentless search and curiosity for good and tasty food has brought him to countless places and has given him an insight into a wide range of kitchens and preparations.

Technische info

EAN
9789401437561
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 23cm x 28cm
Verschijningsdatum: 25/04/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 208
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo