Het Bucketlist boek voor vrienden

250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben
Eindelijk een Bucketlist voor vrienden
Over het boek

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je beste vriend(in) gedaan moet hebben. Of jullie elkaar pas een week of al jaren kennen, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen.

Geef elkaar een bijnaam, speel een spelletje badminton in het midden van een winkelcentrum, haal samen een grap uit en recenseer elkaars (ex-)liefjes. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie vriendschap nog sterker zal maken.

- Met ruimte om jullie mooiste en grappigste foto's op te kleven!
- Met extra pagina's voor jullie eigen knotsgekke bucketlist.
- Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren.

Gaan jullie de uitdaging aan?

Serial multitasker Elise De Rijck schreef in 2015 haar eerste boek. Het Bucketlist Boek bleek algauw een bestseller te worden. Maar ze neemt zichzelf niet te serieus en hoopt dat jij dat ook niet doet met haar boeken. Ze eet confetti als ontbijt (niet écht, hoor), is niet vies van een beetje nostalgie en speelt nog dagelijks met Polly Pocket (ook niet echt, hoor!). Wel staat haar kleine teen een beetje krom. Interessant, hé!

Technische info

EAN
9789401440783
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 17cm x 21cm
Verschijningsdatum: 13/12/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 2
Aantal pagina's: 128
NUR Omschrijving: Lifestyle algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo