Het Bucketlist boek voor koppels

250 dingen die jullie samen gedaan moeten hebben
Eindelijk een Bucketlist voor koppels
Over het boek

In dit boek vind je 250 gekke, grappige, unieke, maar soms ook heel serieuze opdrachten die je samen met je geliefde gedaan moet hebben. Of jullie nu pas een week of al jaren samen door het leven gaan, dit boek zal jullie leven veranderen. Écht waar! Dankzij dit boek zullen jullie elkaar nog beter leren kennen, zullen jullie spannende avonturen beleven en met een beetje geluk laat het zelfs al jullie dromen uitkomen.

Laat geheime briefjes voor elkaar achter tussen de melkproducten in de supermarkt, herbeleef jullie eerste date, duw elkaar op de schommel en laat matching (plak)tattoo's zetten. Het zijn maar enkele onderwerpen uit de lijst met 250 ideeën die jullie leven zal verrijken en jullie relatie nog sterker zal maken.
- Met ruimte om jullie meest zeemzoeterige of grappige foto's op te kleven!
- Met extra pagina's voor jullie eigen romantische bucketlist.
- Een bewaarboek dat jullie heel jullie leven zullen koesteren.
Gaan jullie de uitdaging aan?

Serial multitasker Elise De Rijck schreef in 2015 haar eerste boek. Het Bucketlist Boek bleek algauw een bestseller te worden. Maar ze neemt zichzelf niet te serieus en hoopt dat jij dat ook niet doet met haar boeken. Ze eet confetti als ontbijt (niet écht, hoor), is niet vies van een beetje nostalgie en speelt nog dagelijks met Polly Pocket (ook niet echt, hoor!). Wel staat haar kleine teen een beetje krom. Interessant, hé!

Technische info

EAN
9789401440776
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 18cm x 22cm
Verschijningsdatum: 13/12/2016
Afwerking: Paperback
Druk: 6
Aantal pagina's: 128
NUR Omschrijving: Lifestyle algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo