Ei op het menu

Alles wat je altijd al wilde weten over eiergerechten
Over het boek

Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde zestig onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van de wereld, van China, Korea en Japan over Turkije en Iran tot in het Verenigd Koninkrijk. Voor de klassiekers klopte hij bij enkele bekende Belgische en Nederlandse topchefs aan, en ook cocktails kregen een welverdiende plaats  in Ei. Foodfotograaf Kris Vlegels zorgde voor de krachtige foto's in dit tijdloze kijk- en kookboek.

Luc Hoornaert is al meer dan 25 jaar actief in de gastronomie en bezorgt de zeldzaamste Japanse grondstoffen aan een uitgebreid spectrum van internationale chefs die begaan zijn met kwaliteit. Lange werkverblijven in het buitenland scherpten zijn gastronomische zintuigen aan. Zijn nimmer aflatende zoektocht en nieuwsgierigheid naar goed en lekker eten brachten hem reeds op heel wat plaatsen en gaven hem inzicht in een heel brede waaier aan keukens en bereidingen.


Luc Hoornaert has been active in the field of gastronomy for more than 25 years and provides rare Japanese ingredients to a broad spectrum of international chefs who are passionate about quality. His relentless search and curiosity for good and tasty food has brought him to countless places and has given him an insight into a wide range of kitchens and preparations.

Technische info

EAN
9789401441278
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 23cm x 28cm
Verschijningsdatum: 25/04/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 192
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo