Easy Vegan met Julie

65 snelle recepten voor meer energie
Eenvoudig en vegan met Julie Van den Kerchove
Over het boek

Julie Van den Kerchove ontdekte tijdens haar studie de kracht van een plantaardige levensstijl. In Easy Vegan met Julie gaat ze opnieuw creatief aan de slag met groenten, fruit, noten en zaden. Zo toont Julie dat het meer dan ooit perfect mogelijk is om te genieten van pizza, pasta, brood, koekjes, taart en chocolade zonder schuldgevoel. Bovendien zijn alle recepten gluten- en lactosevrij en bevatten ze geen geraffineerde suikers.
Je vindt in dit boek zowel smoothies, snelle ontbijttips en snacks voor onderweg als lichte lunchideeën en guilt-free desserts. Een voor een kleurrijke en inspirerende gerechten die je energie een echte boost geven. De meeste recepten staan in minder dan 30 minuten op tafel, met ingrediënten uit de supermarkt. Ideaal voor als je weinig tijd hebt, maar toch gezond en lekker wilt koken.

Julie Van den Kerchove is het gezicht achter de populaire blog Julie's Lifestyle. Na haar studies journalistiek specialiseerde ze zich in raw food en studeerde ze uiteindelijk aan het Living Light Culinary Institute in California.


Julie Van den Kerchove is the person behind the popular blog Julie's Lifestyle. After she had obtained her degree in journalism, she specialized in raw food and studied at the Living Light Culinary Institute in California.

 

Technische info

EAN
9789401437158
Beschikbaar: Tijdelijk uit voorraad
Formaat: 22cm x 26cm
Verschijningsdatum: 28/03/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 184
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo