Bowl Food

De beste gerechten van Strombowli en meer
De beste recepten uit de thuiskeuken van Chloë en Magali Szpyt
Over het boek

De winnaars van Mijn Pop-uprestaurant 2016, Chloë en Magali Szpyt, bundelen in Bowl Food hun favoriete bowlgerechten voor elke dag. Voor de zusjes zijn heerlijk gevulde kommetjes het ultieme comfortfood, want lekker veelzijdig en ideaal om te delen met vrienden en familie. Bovendien zijn hun bowls voedzaam en gezond.

In dit boek staan ruim zestig eenvoudige bowlrecepten, met invloeden uit de wereldkeuken en met een knipoog naar hun roots. In dit sfeervol geïllustreerde kookboek komen soup bowls, small bowls, big bowls, pasta bowls en sweet bowls aan bod. Bij elk recept horen ook smaakmakers en toppings om je gerecht een persoonlijke toets te geven, en vooral om eindeloos te kunnen combineren.

Heikki Verdurme verzorgde de eigentijdse fotografie. Een wervelend, kleurrijk en zalig kijk- en kookboek!

over : 

Chloë Szpyt en haar zus Magali hebben een Poolse vader en een Italiaanse moeder. Ze komen uit een gezin van zeven waar tafelen en gastvrijheid hoog in het vaandel worden gedragen. Als winnaars van 'Mijn Pop-up restaurant' veroverden ze Vlaanderen met hun bowlfood.

over : 

Magali Szpyt en haar zus Chloë hebben een Poolse vader en een Italiaanse moeder. Ze komen uit een gezin van zeven waar tafelen en gastvrijheid hoog in het vaandel worden gedragen. Als winnaars van 'Mijn Pop-up restaurant' veroverden ze Vlaanderen met hun bowlfood.

Heikki Verdurme is lifestyle fotograaf met een voorliefde voor het culinaire. Zijn stijl is licht en fris, zonder afbreuk te doen aan het object. Hij fotografeerde reeds verschillende kook- en lifestyle boeken voor zowel binnen- als buitenlandse opdrachtgevers (o.a voor Lannoo, Momedia, Weekend Knack, Smaak,...)


Heikki Verdurme is a culinary photographer who gets inspired by his surroundings and the people he meets on his travels. He has already taken pictures for a number of cookery and lifestyle books for national as well as international clients.

 

Technische info

EAN
9789401441384
Beschikbaar: Verschenen
Formaat: 19cm x 25cm
Verschijningsdatum: 25/04/2017
Afwerking: Hardcover
Druk: 1
Aantal pagina's: 176
NUR Omschrijving: Eten en drinken algemeen
Uitgever: Uitgeverij Lannoo